Tule mukaan jouluiseen tunnelmaan Opistotaloon torstaina 8.12. klo 14 alkaen! Tarjolla on monenlaista ohjelmaa: työpajoja, esityksiä, yhteislaulua, pelejä ym. klo 21.30 saakka. Pistäydy hetkeksi tai nauti koko tapahtumasta, miten omiin aikatauluihisi sopii.

Käsityöpajat:

Pistele kortteja
klo 14–17, 2. krs aula
Pistele neulalla kuvioita kortteihin ja viimeistele kuviot värikkäin pistoin. Piirrä omat kuviosi tai pistele valmiin mallin mukaan. Voit vahvistaa kuvioita ompelemalla reikiin pistoja kirjontalangoilla

Joulupalloja
klo 14–17, käsityöluokka 1. krs
Leikkaa, harsi ja rypytä kangas- tai huopatilkkuja ja kokoa kennomainen joulupallo. Joulupajan jälkeen osaat ommella kolmiulotteisen kennomaisia tekstiilipalloja. Tunnistat tekniikan, kuinka tikata käsinpistoja ja koota pallon kasaan.

Hyönteishotellityöpaja
klo 14–18, keramiikkaluokka
Tule rakentamaan kotipihalle sijoitettava hyönteishotelli läheisellesi joululahjaksi. Valmiiksi sahatut puumateriaalit ja työvälineet ovat paikalla. Voit tuoda halutessasi mukanasi esim. oksia ja ruokoja hotellin sisustukseksi. Jouluvinkki: ota mukaasi vaikkapa pieni tonttu hotellin vartijaksi.

Välinevisa
klo 15–18.00, 2. krs aula
Käsityöaiheinen kilpailu, joka esittelee opiston käsityönopetuksen eri aihealueita.

Hiusasusteita
klo 17–20, käsityöluokka 1. krs
Työpajassa voit tehdä jouluisista kankaista helppoja hiusdonitseja, -pantoja ja rusetteja. Lisäksi pajassa on mahdollista tehdä nuttura-apuri (engl. hair bun maker), jolla loihdit helposti näyttävän nutturakampauksen pidempiin hiuksiin.

Koko ohjelman löydät täältä.

Opistotalo, Helsinginkatu 26

Vapaa pääsy. Tervetuloa!