Oletko innostunut vaatteiden ompelusta? Kiinnostaako myös suunnittelu, kaavoitus ja materiaalit? Haluatko syventää osaamistasi? Oletko valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen opiskeluun? Hyväksi kotiompelijaksi on aikuisille vaateompelun harrastajille suunniteltu kolmen vuoden opintokokonaisuus.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on henkilökohtaisista tavoitteista ja lähtötasosta käsin tapahtuva kehittyminen vaateompelussa. Kouutuksen aikana valmistetaan naistenvaatteita itselle; hame, pusero ja housut sekä vapaavalintaisia vaatteita. Omaa kehittymistä tuodaan esiin koulutuksen päätteeksi tehtävässä tuotteessa ja portfoliossa. Opinnäytetyöt esitellään julkisesti esim. yhteisessä näyttelyssä.

Koulutusta koskevaa tiedotusta julkaistaan työväenopiston www-sivuilla. Koulutukseen hakeutuvat täyttävät hakulomakkeen ja tekevät hakutehtävän. Linkistä artikkeliin josta löytyvät hakutehtävä ja -lomake ym. hakuohjeet.

Heijastumia

Itämerentalossa on toukokuussa esillä Hyväksi kotiompelijaksi 9 ja 10 -ryhmien opinnäytetyönäyttely Heijastumia. Näyttely avoinna 7.-19.5. 2019 (suljettu la-su 11.-12.5.)  ma-pe klo 10-20, la-su klo 10-16. Tervetuloa!