Puristele, pyörittele, litistele, kaulitse…  tunne käsissä kuinka massa taipuu eri muotoihin. Koe värien huumaa.

Massasta muotoiltuja leivoksiaMeistä useat ovat lapsena käsitelleet muovailuvahaa. Miksi vastaavaa ei voisi tehdä aikuisena? Tartu tilaisuuteen ja ota aikaa itsellesi – lähde kurssille Muotoillaan herkkuja ja koruja. Kurssilla opitaan uunissa kovetettavan askartelumassan käyttöä koruhelmissä ja riipuksissa. Voit myös muotoilla nukkekotiin pienoiskoossa aidoilta näyttäviä herkkuja, ruokia ja pientarvikkeita, esim. kasveja ja astioita.

Kurssilla opitaan massan työstämistä eri muotoihin, muottien ja muiden massailun työvälineiden käyttöä, koristelemista ja erilaisia kuviointitapoja. Kurssilla on esillä runsaasti erilaisia mallitöitä eri tekniikoista, ja niistä voi valita haluamansa. Muotoilussa käytetään Fimo-massaa. Työt kovetetaan uunissa.

Kurssin opetuskerrat ovat pe 5.4. klo 17.30-19 ja la-su 13.-14.4. klo 10–16. Opetuspaikka Itämerentalo, Ruoholahti, Tallberginkatu 2, 2 krs. Helsinki. Opettaja Silja Immonen. Kurssimaksu 16 t/27 euroa.

Jos innostuit kurssista, ilmoittaudu linkistä https://ilmonet.fi/#fi/search/txt=H190605 tai soita ilmoittautumisnumeroon puh. 09-31088610