Viikonloppuna Malmitalo juhli kaksi päivää 25 vuotista toimintaansa. Lauantain Synttäriarkkinapäivän ohjelma oli suunnattu enemmän aikuisväestölle ja sunnuntain Ipanapippalot täytti tilat lapsista vanhempineen.

Lauantaina Malmin alueen eri toimijat esittelivät toimintaansa, Malmisalissa oli mm. musiikkiesityksiä ja paneelikeskusteluja. Maustetyttöt kiinnosti kovasti ja  aulatila täyttyi äärimmilleen. Työväenopiston työnäytöksissä sai tutustua munatemperamaalaukseen, dreijaukseen ja Ulla Meskanan esitteli sashiko-kirjontaa, joka kiinnostikin kovasti markkinavieraita.

Sunnuntain Ipanapippaloiden kävijämäärä oli huikeat 2000. Myös ohjelma oli runsas: Maukka ja Väykkä -musikaali, ilmapallotaikuri, Unelmien Malmitalo -työpaja, action paintig- ja kuppikakkupaja jne. Sukkahirviöitä ja hanskapupuja -paja oli myös todella suosittu. Parittomat tai käytöstä hylätyt sukat ja hanskat inspiroivat pieniä vierailijoita. Erilaiset mielenkiintoiset hahmot syntyivät, kun lapset ompelivat tai liimasivat nappeja, nauhoja, kankaapalasia  silmiksi, korviksi ja suiksi. Sukista tuli käsinukkeja tai ne täytettiin pehmoleluiksi, joille ommeltiin vaatteitakin.