Korona-kalenteri päättyy tähän. Juttusarjamme alkoi 23.4.2020 ja tänään sanomme sille hyvästit. Kalenterin kautta olemme jakaneet kurssikertomuksia, käsityö tai muita vinkkejä sekä olemme saaneet lukea opettajien kokemuksia etäopetuksesta, tilanteessa johon hyppäsimme kuin pää edellä tuntemattomaan veteen tai olemme muuten vain jakaneet teidän kanssa tuntemuksiamme ja ajatuksiamme tässä poikkeuksellisessa ajassa.

Kevät on opetuksen osalta ohi ja katse on kääntynyt tulevaan. Toivomme kovasti, että syksyllä voisimme palata normaaliin lähiopetukseen ja tavata teitä kaikkia opiskelijoita kasvotusten. Syksyn ohjelma julkaistaan maanantaina 15.6.2020 klo 9 ilmonet.fi palvelussa. Elokuun alussa ilmestyy myös painettu opinto-opas, jota jaetaan mm. kirjastoissa.

Syksyn kurssien ilmoittautumiset alkavat 10.8.2020 ja käsityökursseille voi ilmoittautua tiistai 11.8.2020 klo 9 alkaen. Huomaa, että koronatilanteen vuoksi olemme pienentäneet ryhmäkokoja. Ilmoittaudu kuitenkin jonoon kursseille, koska jos tilanne sallii, niin otamme ryhmiin normaalin opiskelijamäärän. Tarkista kurssien tilanteet ennen ilmoittautumista, koska niihin tehdään muutoksia vallitsevan tilanteen mukaan.

Blogin tiimi aloittaa ansaitun kesäloman ja lähtee kesälaitumille. Mutta vaikka koronakalenteri ei enää ilmesty, julkaistaan blogissamme juttuja koko kesän ajan.

Tämän jutun alkukuvassa oleva sateenkaari voisi parhaimmassa tapauksessa kuvata koronatilannetta; nousee ylös, kaartuu ja laskeutuu alas kunnes häipyy kokonaan.

Tapaamisiin syksyllä!