Syksyllä luonto tarjoaa meille aivan huikeita väri-iloitteluja.

Vaikka joka syksy näen samat tutut pensaat kävelyreittini varrella, olen taas jälleen ihastelemassa värien voimakkuutta. On pakko yrittää ottaa kuva ja toinen ja kolmas… Silti en saa napattua kuvaan sitä hehkua, minkä luonnossa näen. Ehkä tuo on hyvä syy yrittää ehtiä lähipäivinä valoisaan aikaan ulkoilemaan ja katsomaan niitä värejä luonnossa.

väri-iloa_2

Työväenopistossa on syysloma viikolla 42 eli 14.-20.10.2019. Ensi viikolla on hyvä mahdollisuus ulkoilla ja iloita väreistä.

väri-iloa_3

Syyslomalla haluan toki ehtiä tekemään käsitöitä. Sormeni kaipaavat jo lankoja ja kankaita. Kangaspuissa on minulla meneillään ohut puuvillaloimi, josta kudon huiveja. Loimesta riittää vielä yksi silkkilankahuivi ja yksi puuvillahuivi. Saumurini on saanut levätä liian pitkään kiireisen syksyn takia. Joku vaate olisi kiva ommella.

Ulkoilua, käsitöitä ja ystävien tapaamisia. Kaikkea kivaa vuorotelleen…

Hyvää syyslomaa ja syksyn jatkoa!

väri-iloa_4