Retki on täynnä eikä siihen voi enää ilmoittautua! Lähde bussiretkelle Suomen lasimuseoon, Vanajaveden opiston Tekstiilit uusiks -tapahtumaan ja Wetterhoff-myymälään!

Lähtö Opistotalon takaa (os. Alppikatu 24) la 7.9. klo 8.45. Paluu n. klo 17. Retken hinta 29 €. Menomatkalla tutustumme Suomen lasimuseoon Riihimäellä. Tekstiilit uusiks -tapahtumassa on luento, työpajoja, näyttely, kahvila ja kirpputori. Wetterhoff-myymälä on tunnettu mm. laajasta lankavalikoimastaan.

Retki järjestetään yhteistyössä työväenopiston Opistolaisyhdistyksen Retkeilytoimikunnan kanssa, joka hoitaa kuljetuksen, ilmoittautumisten vastaanoton ja maksut. Sitovat ilmoittautumiset (nimi ja matkapuhelinnro) ja retkimaksu 15.8. mennessä sähköpostilla: tuula.halmirinne(at)pp.inet.fi. Retken hinta 29 euroa maksetaan ilmoittautumisen jälkeen tilille FI94 8000 1901 2344 77, maksun saaja HTO Retkeily, viitenumero 8837. Maksettu matka on vahvistettu matka. Hinta ei sisällä matkavakuutusta. Sisäänpääsy Lasimuseoon Museokortilla tai omalla kustannuksella. Ruokailu ja kahvittelut retken aikana omalla kustannuksella.

Lisätietoja matkaehdoista löydät seuraavasta opistolaisyhdistyksen linkistä.