Kuvataiteen ja käsityön yhteinen näyttely Stoan galleriassa 12.5. asti.

Miltä tuntuisi kirjoa paperille tai maalata musteella kankaalle? Tekniikoiden yhdisteleminen tuo uusia haasteita ja mahdollisuuksia sekä käsityön että kuvataiteen harrastajille. Näyttelyssä on esillä Helsingin työväenopiston opiskelijoiden kokeiluja eri materiaaleille tekemiä kokeiluja ja sarja t-paitoja.

Näyttelyyn liittyy kaksi työpajaa – ke 8.5. ja to 9.5. klo 12-15. Työpajoissa käytetään vesiliukoisia vahaliituja, joilla kuvioidaan korttipohja. Työskentelyä jatketaan ommellen kirjontalangoilla oman idean ja ajatuksen mukaan. Työpajoihin on vapaa pääsy ja niissä on materiaali valmiina. Opettajina kuvataiteilijat Sirkka Tapio ja Virpi Vesanen-Laukkanen. Tervetuloa kokeilemaan!

 Ps. Kiinnostuitko? Piirrä, maalaa, kirjo -kurssi on tulossa kuvataiteen ohjelmaan myös syksyllä 2019.

Tervetuloa kokeilemaan!

 

Kuvassa yksityiskohta Salme Marttion työstä.

Kuva: Tupu Mentu