Oletko innostunut vaatteiden ompelusta? Kiinnostaako myös suunnittelu, kaavoitus ja materiaalit? Haluatko syventää osaamistasi? Oletko valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen opiskeluun? Hyväksi kotiompelijaksi on aikuisille vaateompelun harrastajille suunniteltu kolmen vuoden opintokokonaisuus.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on henkilökohtaisista tavoitteista ja lähtötasosta käsin tapahtuva kehittyminen vaateompelussa. Kouutuksen aikana valmistetaan naistenvaatteita itselle; hame, pusero ja housut sekä vapaavalintaisia vaatteita. Omaa kehittymistä tuodaan esiin koulutuksen päätteeksi tehtävässä tuotteessa ja portfoliossa. Opinnäytetyöt esitellään julkisesti esim. yhteisessä näyttelyssä.

Tiedotustilaisuus

Hyväksi kotiompelijaksi -opintokokonaisuudesta kiinnostuneille suunnattu tiedotustilaisuus, jossa kerrotaan tarkemmin koulutuksen hakeutumisesta, aikatauluista, sisällöstä, tavoitteista ja opiskelusta. Tilaisuus on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Helsingin työväenopisto, Itämerentalo, Ruoholahti ke 15.5.2019 klo 18-19.30. Käyntiosoite Tallberginkatu 2, 2 krs. Helsinki.

Koulutusta koskevaa tiedotusta julkaistaan työväenopiston www-sivuilla.

Itämerentalossa on toukokuussa esillä Hyväksi kotiompelijaksi 9 ja 10 -ryhmien opinnäytetyönäyttely Heijastumia.

 

Näyttely avoinna 7.-19.5. 2019 (suljettu la-su 11.-12.5.)  ma-pe klo 10-20, la-su klo 10-16.