Ompelulanit Malmitalossa

Viitisentoista innokasta naista ja pari miestä saapuivat Malmitalon ompelulaneihin, jotka järjestettiin lauantaina 15.9. klo 13-22.

Tunnelma oli mukavan rento, opettajilla riitti opastettavaa ja sovitettavaa hyvin erilaisissa projekteissa. Osa keskittyi vaatteiden korjauksiin tai keskeneräisten töiden viimeistelyyn. Alusta asti tehtäviä vaatteita valmistui ainakin villakangasviitta, trikoomekko ja liivimekko.  Lasten vaatteita lanien aikana ehti ommella monta settiä. Suurimmalla osalla energiaa riitti iltakymmeneen asti. Ompelulanit sanan alkuperää kyseltiin illan aikana. LAN on lyhennys sanoista local area network eli useita tietokoneita toimii samassa lähiverkossa. Laneissa nuoret kokoontuvat yhteen pelaamaan tauotta monta päivää. Lanien merkitystä on laajennettu ja tässä tapauksessa on kysymys ompelusta innostuneiden ihmisten kokoontuminen yhteen ja intoa kaikilla osallistujilla todellakin oli.

Teksti ja kuvat: Mia Porter

0 Kommenttia

Jätä kommentti