Puuleluja lapsen kanssa

Puulelu lapsen kanssa -kurssi järjestettiin jälleen 14.-16.9.2018 Vuotalon verstaalla.

Mukana oli kuusi innokasta pikku nikkaria ja äitejä, isiä sekä mummo. Tällä kertaa rakenneltiin ensin meriaiheisesti laivoja sekä periskooppi. Lisäksi nikkaroitiin muita puisia leluja mm. formula-auto, ankka, ”jääkiekkomaila”, puupyssy, gorilla ja kirves.
J.Långström

periskooppi, merirosvolaiva ja kilpa-auto

Työskentelytapoina tutuiksi tulivat: mittaaminen, sahaus, hionta, naulaus, liimaaminen ja poraus. Valmiisiin töihin merkittiin polttopiirtimellä tekijän nimi sekä vuosiluku muistoksi tuleville vuosikymmenille.
Lähes joka kurssipäivä oli kotiin viemiseksi jokin itse nikkaroitu tuotos. Ja kiva oli katsella omista töistään ylpeitä pieniä ”puuseppiä”😊.
Kirjoitus ja kuvat
Jari Långström