Puseron muotoilu ja hihan kuosittelu

Puseron muotoilu

Malmitalossa järjestettävällä Muotoillaan pusero ja kuositellaan hiha -kurssilla on vapaita paikkoja.

Kurssin ohjelma

Muotoillaan oman suunnitelman mukaisesti puseron etu- ja takakappale. Kuositellaan puseroon hiha peruskaavasta. Muotoilu voidaan tehdä ensin harjoituskankaasta, joka tulisi olla ominaisuuksiltaan samanlainen kuin valmiin puseron materiaali. Pusero muotoillaan joko nukelle tai pareittaan omalle vartalolle. Voit käyttää omilla mitoilla tehtyä sovitusnukkea.

Materiaalit

Pusero muotoillaan vartalonmyötäisen t-paidan päälle. Ota mukaan mallin merkitsemistä varten noin 0,5 cm leveää nauhaa, joka on mielellään erivärinen kuin t-paita. Puserokangas tai ensimmäiselle kerralle harjoituskangas. Riittävästi nuppineuloja. Ota mukaan myös kuvia ja piirroksia oman puseron mallista.

Kurssin paikka ja aika

Opetus pe 23.3. klo 17.30–20.45 ja la–su 7.–8.4. klo 10–16.
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1 B
Ilmoittaudu kurssikoodilla H180862: ilmonet.fi tai puh. 09 310 88610
Opettaja Leena Karhu

 

0 Kommenttia

Jätä kommentti