Hehkuvia kuvakudoksia

inka Kivalon näyttely Musiikkitalossa

Tekstiilitaiteilija Inka Kivalon vaikuttavat kuvakudokset ovat esillä Helsingissä Musiikkitalon päälämpiössä 18.3.2018 asti. 

TAPESTRY –näyttely esittelee Kivalon uusimpia kuvakudoksia ja herkkiä pienoisveistoksia. Inka Kivalo on tehnyt pitkän uran erityisesti kuvakudosten tekijänä. Hän kertoo aloittavansa työskentelyn luonnostelemalla teosajatustaan akvarelliväreillä. Värien herkkyyden ja kerroksellisuuden hän siirtää kuvakudoksiin, joiden elävä pinta muodostuu alue alueelta kutoen ja pujottaen. Joitain yksityiskohtia hän myös kirjoo teosten pintaan. Materiaaleina hän käyttää villaa, silkkiä, pellavaa ja puuvillaa.

Näyttely on avoinna Musiikkitalon aukioloaikojen mukaan. Kannattaa käydä!

Tupu Mentu

Kuvassa Inka Kivalon ”Kleio” (kuva: Tupu Mentu)