Valotuskaavioviikonloppu B lähestyy…

Maunula-talossa pidettävällä kankaanpainannan jatkokurssilla valmistetaan valotuskaavioita ja painetaan kankaita. Voit valottaa useita seuloja.

Pe 9.3. on ohjelmassa kurssin, tekniikan ja hankintojen esittely sekä seulojen puhdistus ja kalvotus. Pe 16.3. seulojen puhdistus, kalvotus ja edellisellä kerralla kalvotettujen seulojen valotus. La–su 17.–18.3. seulojen valotusta, puhdistusta, kalvotusta, kankaiden painamista ja kaavion poistamista.

Valotusemulsiosta ja seulan puhdistuskemikaaleista peritään seulan koon mukainen maksu. Voit käyttää myös omaa valotusemulsiota ja puhdistusaineita. Valotuskaaviokalvoista peritään kopiomaksu 30 snt/kpl.

Opiskelija hankkii tarvitsemansa painoseulat, värit ja kankaat. Valotettavien seulojen maksimikoko on Serivärin M tai Emotuotannon 2. Opistolla on paperikaaviopainantaan soveltuvia seuloja ja raakeleita (S- ja M-koko).

Kurssi on suunnattu kankaanpainantaa harrastaneille.

Opettajana on Virpi Vesanen-Laukkanen
Opetus pe 9.3. klo 17.30–20.45 ja pe–su 16.–18.3 pe klo 17.30–20.45 ja la–su 10–15.
Maunula-talo Metsäpurontie 4, monitoimiluokka, 3. krs.
Ilmoittaudu kurssikoodilla H18268: ilmonet.fi tai puh. 09 310 88610

Työt Tuuli Kortelainen
Kuvat Virpi Vesanen-Laukkanen