Miehille persoonallista ommellen

Eikö kaupasta löydy sopivia tai persoonallisia miesten vaatteita? Haluatko oppia ompelemaan, korjaamaan ja muuntamaan miesten vaatteita? Miten olisi Miehille persoonallista ommellen –kurssi?

Miehille persoonallista ommellen –kurssilla ommellaan miesten vaatteita, esim. t-paita, paita, yksinkertaiset housut tai colleget. Miesten vaatteet ovat väljemmin istuvia ja vartalonmuodot suorempia, joten sovituksia ei välttämättä tarvita. Kurssi sopii vasta-alkajille kun ompelutaidot omaaville. Tervetuloa kurssille, kaikki miesten vaatteiden ompelusta kiinnostuneet.

Kurssi järjestetään Helsingin työväenopistossa, Kaapelitehtaalla Tallberginkatu 1 3krs. Käsityöluokassa on koneet ja kaavalehtiä. Kurssi käynnistyy pe 11.11. klo 17.30-20.45, jolloin käydään läpi tarvittavat työvälineet ja materiaalit, ideoidaan ommeltavaa työtä ja kopioidaan kaavat. Työskentelyviikonloppuna 19.-20.11. ommellaan vapaavalintaisia töitä. Voit myös korjata vanhoja vaatteita tai muodistaa niitä.

Ilmoittaudu kurssille linkistä https://ilmonet.fi/#fi/search/txt=H163238
Kurssilla on vielä muutama paikka vapaana, joten toimi heti.

Aiheeseen liittyvä artikkeli linkissä http://localhost/ajankohtaista/ompelevatko-miehetkin-ja-miksi

 

 

0 Kommenttia

Jätä kommentti