Neuleklinikka

Löytyykö kaapeistasi keskeneräisiä neuletöitä vai etkö ole rohjennut aloittaa yksin unelmiesi villapaidan neulomista. Neuleklinikalla saat ensiapua hankaliin ohjeisiin ja neulonnan ongelmakohtiin.

Neulotaan omavalintaista ohjetta, jonka tulkintaan ja teknisiin ratkaisuihin tarvitset apua. Eli nyt se ihana, mutta käsityskyvyn ylittävä neuleohje tai kesken jäänyt luomus esiin ja klinikalle neulomaan! Käymme tarpeen mukaan yhdessä läpi neuleohjeiden muokkaamista, saumaratkaisuja, viimeistelyä, langan korvaamista toisella ynnä muita kinkkisiä kohtia. Klinikalta saat apua ja henkistä tukea haasteellisiin ohjeisiin ja säännöllistä ryhmän kannustusta, jotta neuleesi lopulta valmistuisi. Opetuskerrat aina parillisilla viikoilla keskiviikkoisin: 7.9., 21.9., 5.10., 2.11., 16.11., 30.11. ja 14.12.2016

Kurssin opettaja Jenni Suomela

21 t / 35 €

Opetuspaikka Silkkikutomo tekstiililuokka

 

Ilmoittautuminen:  https://ilmonet.fi/#!code=H165226

puhelimitse 09 310 88610

tai toimistoon

0 Kommenttia

Jätä kommentti