Kantti kestää – kurkistus kotiompelijan vaatekaappiin

28 innokasta ompelijaa aloitti syksyllä 2013 opiskelun Helsingin työväenopiston Hyväksi kotiompelijaksi -koulutuksessa. Kolmeen vuoteen on mahtunut tuhansia tikkejä, purettuja saumoja, nappeja, vetoketjuja, silkkiä, samettia, lakanakangasta ja rullakaupalla kaavapaperia.

Pääsykoetehtävänä jokainen ompeli samanlaisen (?) taskun. IMG_3433Koulutuksen aikana on opeteltu mm. käyttämään valmiskaavoja ja peruskaavoja omille mitoille sovitettuina, materiaalitietoutta, materiaalien yhdistelemistä, vaateompelun eri tekniikoita ja vaatteen valmistusprosessin dokumentoimista sekä toteutettu vapaavalintainen opinnäytetyö.

Kolmivuotinen urakka on nyt koottu Kaapelitehtaalle muidenkin ihailtaviksi. Tervetuloa tutustumaan!

leivoksetAvajaisissa nautittiin ihania käsintehtyjä herkkuja.

Kantti kestää – kurkistus ompelijan vaatekaappiin  Helsingin työväenopiston Hyväksi kotiompelijaksi -koulutuksen lopputyönäyttely  2.–17.4. ma–pe klo 9–20.30 ja la–su klo 10–16.  Kaapelitehdas, työväenopiston aula, Tallberginkatu 1 C, 3. krs. Vapaa pääsy.

1 Kommenttia
  • Inga

    Vastaa

    Tapahtumalla on omat FB-sivut!

Jätä kommentti