Kehyskukkaroita Kaapelitehtaalta

Syksyn aikana on eri kursseilla ommeltu ihastuttavia pussukoita monissa muodoissa ja väreissä.

Pussukka on mainio tuote kokeilla eri tekniikoita ja materiaaleja. Kurssilaisten kasseista on kaivettu esiin upeita itse painettuja, kirjottuja ja huovutettuja tilkkuja. Useammankin työn kankaan takana on ollut hauska tarina tai muisto henkilöstä jolle kukkaroa valmistetaan.

Kehyskukkaroita 2. Kuva. Ritva Kosonen

Kehyskukkaroita 2. Kuva. Ritva Kosonen

Kuvan kehyskukkarot ja pienet laukut ovat valmistettu lokakuussa Kaapelitehtaan kehyskukkarokurssilla. Kurssilla opeteltiin peruskaavoitusta erilaisiin kehyksiin, pussukan ompelua ja metallikehyksen kiinnittämisen niksejä. Kiitos osallistujille!

Keväällä on kukkaroiden valmistamista mahdollista oppia sekä perus- että jatkokurssilla.

Teksti Heljä Reponen

 

0 Kommenttia

Jätä kommentti