Oli kiva oppia uutta

Milloin viimeksi innostuit oppimaan uutta? Minulle kävi viikko sitten lauantaina niin.

 

Olisin nukkunut lauantaiaamuna pidempään, mutta olin ilmoittautunut lyhytkurssille. Tunnollisesti kuitenkin nousin ja olin ajoissa kurssilla. Aihe toki kiinnosti edelleenkin. Kurssin aiheena oli Pinterest-ohjelma. En ollut aiemmin käyttänyt sitä, vain kuullut.

Opettaja Mari Salovaara sai meidät helposti ohjattua Pinterest-maailmaan. Kaikki kurssilaiset olivat kudonnasta kiinnostuneita – olihan kurssin nimikin Pinterest kankaankutojille. Innostuimme etsimään kudontaan liittyviä kuvia netistä. Välillä mietimme ääneen, minkä nimisiä mikäkin sidos on englanniksi tai ruotsiksi. Hakusanoiksi kun käyvät muutkin kielet kuin suomi. Tai pikemminkin muilla kielillä löytyi enemmän hakutuloksia. Pinterestin kautta oli helppo löytää monenlaisia kuvia ja tallentaa kuvia myöhempää katselua varten omiin muistitauluihin. Löysin joitakin kudonnan kuvia esim. japanilaisilta nettisivuilta, joita en mitenkään muuten olisi löytänyt.

Tietokoneluokassa oli innostunut ilmapiiri. Kukin etsi kuvia ja naputteli näppäimistöään. Voiko tämä olla näin helppoa ja kivaa. Jäimme koukkuun kyseiseen ohjelmaan.

Aurinko jaksoi paistaa vielä kurssimme päätyttyä, joten ehdin vielä ulkoilemaankin. Aurinkoisina mieleltämme lähdimme kurssilta. Oli kiva oppia uutta!

 

0 Kommenttia

Jätä kommentti