Tilkkuleiri

Tusina innokkaita opiskelijoita piti kesäkuun 1. viikon tilkkuleiriä opistotalolla. Neljässä päivässä syntyi monta uutta tilkkupeitettä ja keskeneräiset työt saivat viimesilauksen. Moni aloitti kesälomansa leirillä ja tunnelma oli rennon iloinen.

Tilkkuleirillä opittiin yllätyksellinen Jelly roll -tekniikka, jolla isohko tilkkupinta valmistuu nopeimmilta ompelijoilta muutamassa tunnissa. Puolet kurssilaisista keskittyi Jelly roll -peitteen ompeluun, toinen puoli viimeisteli keskeneräisiä töitänsä valmiiksi. Luokassa oli vipinää ja vilskettä, silti sopu säilyi ja kaikille löytyi tilaa. Kerrankin sai keskittyä koko päivän omaan työhönsä, jättää illalla tavarat paikoilleen ja päästä seuraavana aamuna heti työhön kiinni. Tilkkuleiri taitaa saada jatkoa ensi kesänä…

Tilkkuleiri2A

0 Kommenttia

Jätä kommentti