Käsityön taiteen perusopetuksen info 6.5.2015

Onko käsityö tärkeä osa elämääsi? Oletko valmis kehittämään taitojasi ja omaa luovuuttasi? Haluatko pohtia suhdetta itseesi ja maailmaan käsityön kautta? Haluatko saada palautetta työskentelystäsi ja teoksistasi? Tule kuulemaan miten käsityön taiteen perusopetus vastaa näihin kysymyksiin.

Syksyllä 2015 käynnistyy uusi aikuisten Käsityön taiteen perusopetuksen Perusopintojen opintokokonaisuus. Tiedotustilaisuus opinnoista järjestetään ke 6.5. klo 17.30-19.00 Opistotalossa, luokka 347, os. Helsinginkatu 26. Tilaisuudessa kuulet lisää opintojen sisällöistä ja tavoitteista sekä käytännön järjestelyistä.

Perusopintoihin voivat hakea kaikki oman käsityöilmaisun kehittämisestä kiinnostuneet. Opintoihin haetaan elokuussa 2015, valinnat tehdään hakutehtävän perusteella. Hakutehtävä julkaistaan elokuun alussa tässä Opistosta Käsin -blogissa. Ryhmään valitaan max. 14 opiskelijaa. Valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille kirjeitse elokuun loppuun mennessä.

Tervetuloa kuulemaan tarkemmin mistä on kysymys!

0 Kommenttia

Jätä kommentti