Kesäsuunnitelmia?

Joko olet suunnitellut kesätekemisiäsi? Mitä kivaa harrastat? Mikä on tulevan kesän kesäkäsityösi?

Jos olet aiemmin ollut työväenopiston kudontakursseilla, on kangaspuilla kutominen yksi mainio vaihtoehto sinulle kesäkäsityöksi.

Kesäkudontakursseilla on ideana se, että voit kutoa kangaspuilla sellaisia töitä, joita jo osaat. Nautitaan aiemmin opitusta. Kesällä voit kutoa lisää tuotteita esim. kylpypyyhkeelle tai matolle parin. Voit kutoa tuotteen toisen värisenä tai toisen levyisenä kuin talven kurssityönä. Talven kursseilla loimien värit ovat ison ryhmän päätös. Kesällä pienryhmässä voit helpommin suunnitella uuden värityksen loimeen ja sidoksen ohjeet ovat sinulla jo olemassa. Taitavatkin kutojat voivat kutoa helppoja töitä esim. vaikka palttinnamattoa, joka ei sovellu jatkokurssin kurssityöksi talvella.

Jos et ole aiemmin kutonut kangaspuilla, olet tervetullut syyskuussa alkaville Kudonta 1 -kursseille oppimaan uutta harrastusta.

 

0 Kommenttia

Jätä kommentti