Vaatteiden korjausompelupajapäivä ti 14.4. klo 15.00-20.00

Taidon ja käsityön teemaviikkoa vietetään vuosittain huhtikuussa ja se sijoittuu aina viikolle, johon osuu 14.4. eli Taito-nimen nimipäivä. Teemaviikon aikana järjestetään ympäri  Suomea monia käsityön tapahtumia.

Malmitalossa järjestetään Käsityön ja taidon teemaviikolla kaikille avoin vaatteiden korjausompelupaja.
Pajassa voit tehdä vaatteillesi pieniä korjauksia: lyhetää/pidentää lahkeet, ommella napit, vaihtaa vetoketjun tai paikata reiät. Luokan ompelukoneet ja saumurit yhteiskäytössä. Opettajilta saat neuvoja.
Ota mukaan: Oma korjattava vaate, ompelulanka ja ompelutarvikkeet, sakset, nuppineulat sekä silmäneulat.
Tiistai 14.4. klo 15.00-20.00 Ompeluluokka. Malmitalo, Ala-Malmin Tori 1.

Ei ennakkoilmoittautumista!

0 Kommenttia

Jätä kommentti