Koruja takomassa

Hopea- ja metallilanka taipuu moneksi ja taottuna saa uuden ilmeen.

Korujen  valmistamiseen tarkoitetuista metallilangoista opittiin loihtimaan mitä erilaisimpia koruja kurssilla, jonka opettajana oli teollinen muotoilija Kalle Polkutie. Koruja valmistui Taivuta ja tao -kurssilla arki- ja juhlakäyttöön.  Niitä tehtiin omaksi iloksi sekä lahjoiksi.

Hiljaisuuden vallitessa taivutettiin monenlaisia muotoja esittävistä abstrakteihin. Luovan tauon loputtua alkoi sitten kilkatus taontavaiheessa ja mitä paksumpi lanka niin sen kovempi kalke. Viikonlopun aikana koruvarastot kyllä karttuivat melkoisesti ja jatkossa voi ylpeänä esitäytyä omat desingtuotteet koristeina.

Koruja. Kuva R.Torni

Korusetti. Kuva R.Torni

Neulekoruja. Kuva R.Torni

Rintakoruja. Kuva R.Torni

 

 

Raija Torni

0 Kommenttia

Jätä kommentti