Lupa pukeutua!

Oletko tullut ajatelleeksi, mitä pukeutuminen sinulle merkitsee? Haluatko viestiä pukeutumisellasi tärkeitä asioita itsestäsi muille? Onko se tapa vaikuttaa, hyvä itseilmaisun keino, kohotatko pukeutumisella mielialaasi vai rakastatko vaatteita ja seuraat intohimoisesti muotia? Tai, onko pukeutuminen sinulle pakkopullaa ja välttämätön paha?

Pukeutumiseen vaikuttaa koko elämä. Olit sitten lady, rokkari, lakimies, romantikko, boheemi tai tytönhupakko, se näkyy pukeutumisessasi. Viihtyäksesi vaatteissasi ja saadaksesi pukeutuminen toimivaksi ja hauskaksi tarvitset vain muutaman hyvän tukipilarivaatteen kaappiisi, hiukan itsetuntemusta ja ripauksen innostusta.

Pukeutuminen on juuri sitä, miten sen itse koet. Ja vaikka kuinka haluaisit pukeutua oman tyylisi mukaisesti tai silloin tällöin räväyttääkin, voi pukeutuminen silti olla välttämätön paha, koska itselle sopivia vaatteita on yksinkertaisesti vaikea löytää. Vaatteiden ostohan on usein yhtä helppoa kuin neulan etsiminen heinäsuovasta.

Pukeutumisen Työkalupakki -kurssilla luodaan hyvä perusta omalle pukeutumiselle. Pukeutuminen on itsetuntemusta. Kun värimaailma sekä vartalomallille sopivat leikkaukset ovat hallinnassa, persoonallinen tyyli kaivettu esiin, oman vaatekaapin muutaman perusvaatteen ydin on selkeytynyt ja itselle sopivat mallistot löytyneet, tulee pukeutumisesta ja vaatehankinnoista helppoa, hauskaa, taloudellista ja tarkoituksenmukaista. Kurssilla kannustamme toisiamme hyvässä hengessä pukeutumisen saloihin. Kurssin päätyttyä taskussa on pukeutumisen perustyökalut ja roimasti lisää itsevarmuutta. Nyt on lupa pukeutua!

Kevään 2015 mallistoista löytyy varmasti jokaisen tyylinikkarin vaatekaappiin tähtivaate. Suunnittelijoita ovat innoittaneet kukkaset, raidat, hipit, rock`n`roll, struktuurit, urheilupukeutuminen, retro, 1970-luku, mustavalkoisuus, väriplogit, ruudut, Shakespeare, Dante, Coco Chanel, David Bowie, Janis Joplin, Frida Kahlo ja Zen, Breakfast at Tiffany`s sekä Mad Men. Taidokkaat kirjailut ja brodeeraukset, mokkasuikaleet, nyörit, sulat ja koristevetoketjut ovat avainsanoja kevään muodissa. Nyt yhdistetään rennot ja löysät jakut tiukkoihin housuihin ja minimalistiset tiukat topit väljiin leveälahkeisiin housuihin. Kevään hihattomat jakut ja kietaisumekot ovat käyttökelpoisia perusvaatteita moneen puvustoon.

Muoti muuttuu, tyyli säilyy – Coco Chanel

Kikka Seppä
Pukeutumisneuvojamestari

 

0 Kommenttia

Jätä kommentti