12.12.2014 Joulukalenteri

Minkälaiseen rasiaan patalappu sujahtaa?

Tänään avautuu Kaapelin joulu-tapahtuma, joka on uusi perinteinen joulutapahtuma Helsingin Kaapelitehtaalla. Tapahtuma järjestetään 12.-21.12.2014 ja se on avoinna yleisölle ma-pe klo 11-20 / la-su klo 11-17. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kaapelin joulussa on päivittäin käsillä tekemiseen keskittyviä työpajoja. Työpajojen esittelyt löydät
www.kaapelinjoulu.fi/tyopajat Kaapelin joulussa on paljon joulunalusaikaan sopivaa ohjelmaa, kuten kirjailijavieraita, bingoa, jumppaa ja joogaa. Tutustu varmistuneeseen ohjelmaan: http://www.kaapelinjoulu.fi/ohjelma/ Lapsille suunnattu ohjelma: www.kaapelinjoulu.fi…/lasten-kaapelin-joulu/

Työväenopisto järjestää Tee itse lahjarasia -työpaja perjantaina 12.12. klo 12.00-19.00
Tee rasia lahjaksi tai kääri joululahja omatekoiseen rasiaan. Työpajassa valmistetaan erilaisia rasioita taittelemalla, ompelemalla ja päällystämällä. Voit ottaa päällystettävän rasian mukaasi, mutta materiaalia löytyy myös pajasta.

Tässä esimerkkitöitä joita voit valmistaa pajassa.
Kuva: O. Honkimaa

Kaikki lähtee kaavasta…
DSC08269 (640x480)

Lähikuva patalapusta, jonka on valmistanut työväenopiston Tilkkupiirin opiskelija. Ryhmä kokoontuu torstaisin Kaapelitehtaalla klo 10-13.15. Lisätietoja kurssista linkistä.
Kuva: O. Honkimaa

Teksti Outi Honkimaa