Harrastuksen merkitys?

Mikä saa sinut harrastamaan? Mitä harrastaminen antaa sinulle? Mielekäs harrastaminen ja uuden oppiminen on hyvin suosittua. Jopa niin suosittua, ettei internet eikä pääkaupunkiseudun opistojen yhteinen uusi https://ilmonet.fi/#fi -sivusto meinannut pysyä pystyssä, kun valtava määrä ihmisiä halusi päästä ilmoittautumaan kursseille elokuussa.

 

Mitä harrastaminen merkitsee sinulle? Teetkö sitä vakavissasi vai innolla uppoutuen? Miltä se näyttää ulkopuolisin silmin – ahertamiselta vai puuhastelulta?

Oletko tietoisesti oppimassa jotain uutta asiaa? Silloin sinulla on selkeä tavoite ja päämäärä. Välillä voit oppia uutta leppoisasti haarastaen. Ihana tilanne on, kun ensin vain tutustuu uuteen aiheeseen ja alkuun päästyään innostuu koko ajan aiheesta lisää. Onko sinulle käynyt näin?

Kurkista oheisesta linkistä mainio artikkeli harrastamisen tärkeydestä.

http://www.souli.fi/nakokulma/nuo-ihanat-rouvat-puuhissaan/

Jatketaan hyviä harrastuksia ja kokeillaan uusia, laajennetaan valikoimaa. Iloitaan harrastuksista!

0 Kommenttia

Jätä kommentti