Käsityökursseja erityisryhmille

Työväenopisto tarjoaa käsityökursseja myös erityisryhmille yhteistyössä vammaisjärjestöjen sekä kaupungin sosiaali- ja terveystoimen kanssa.

Painokuvioitu tarjotin herkkuineen -kurssille kokoontui syyskuussa kahdeksan kehitysvammaista opiskelijaa. Ensin maalattiin tarjottimen pohjakangas. Seuraavaksi painettiin kuvioita erilaisilla leimasimilla. Yksi opiskelija innostui kuvioimaan tarjottimensa oman kätensä kuvilla. Painovärit kiinnitettiin silittämällä, kankaat leikattiin tarkasti oikean kokoisiksi ja lähetettiin tehtaalle. Tehtaassa kangas laminoitiin kiinni puutarjottimen pintaan.

Noin kuukauden kuluttua paketista kaivettiin esiin kahdeksan komeaa tarjotinta. Kotitalousopettajan opastuksella tarjottimille leivottiin muffinsseja, aprikoosilastuja ja suklaakeksejä. Pitihän mukaan saada suolaistakin hyvää, joten pari opiskelijaa valmisti kolmioleipiä herkullisine täytteineen. Hyvillä mielin nautimme työn tuloksista kahvin ja teen kera. Jäipä herkkuja myös kotiin viemisiksi. Kuka mahtaa löytää persoonallisen tarjottimen joululahjapaketistaan?

1 Kommenttia
  • Tupu

    Vastaa

    Ihanat tarjottimet!

Jätä kommentti