Kotiompelijoiden kevät

Hyväksi kotiompelijaksi –ryhmät ovat päässeet kesätauolle.

Kevään aikana on valmistunut housut ja ehkäpä vetoketjun ompelu sujuu tästä lähtien vaivatta. Valinnaiskursseilla on syntynyt oloasuja ja nyt niin ajankohtaisia uimapukuja. Loppukeväästä päästiin piirtämään jakun kaavaa, jonka osat ovat viimeisten tuntien aikana muuttuneet itse suunniteltujen jakkujen mukaisiksi. Syksyllä otetaan jakkukankaat esille ja päästään asettamaan kaavat kankaille ja valmiita jakkuja ihastellaan joulukuussa. Ajatuksia on pikkuhiljaa suunnattu myös koko opintokokonaisuuden viimeiseen työhön eli opinnäytetyöhön, joka valmistetaan keväällä 2012. Niitä pääsevät sitten kaikki muutkin ihastelemaan keväällä 2012 Kaapelitehtaalla.

1 Kommenttia
  • Marja Björklöf

    Vastaa

    Hei

    Jäi harmittamaan, kun huomasin tämän kiinnostavan koulutuksen vasta kun hakuaika oli ohi. Toivottavasti pääsen syksyllä 2013 alkavaan ryhmään! Onnea ja menestystä kaikille Hyville kotiompelijoille!

Jätä kommentti