Käsityönopettajat tapasivat

 

Työväenopiston käsityönopetus sai vieraakseen Uudenmaan opistojen käsityönopettajia. Meitä oli koolla 16 henkeä.

Yhteiset tapaamiset saivat alkunsa syyskuussa, kun uudenmaan opistojen henkilökunnat kokoontuivat Arbikselle eli Helsingin ruotsinkieliselle työväenopistolle. Mielenkiintoisten alustusten jälkeen käsityönopettajat istuivat saman pöydän ääreen tutustumaan toisiinsa ja pohtimaan yhteisiä asioita ja mahdollista yhteistyötä. Lopuksi sovimme seuraavan tapaamisen Opistotaloon Helsinginkadulle.

Opistotalossa tavattiin tammikuun puolivälissä. Esittelimme vieraille Opistosta Käsin -blogia ja Fronter-verkko-oppimisalustan käyttöä opetuksessa. Sitähän käytämme Taiteen perusopetuksen ja Hyväksi Kotiompelijaksi -koulutuksen apuna. Vaihdoimme tietoja puolin ja toisin. Monet opistot mm. järjestävät opintomatkoja ulkomaille; Espoosta matkataan Sveitsiin keväällä ja Keravalta syksyllä Budapestiin.

Koemme yhteiset tapaamiset tärkeiksi ja syksyllä kokoonnumme Espoon Suomenojalla, jossa pääsemme tutustumaan Nikkariverstaaseen.

0 Kommenttia

Jätä kommentti