Maailmaa parantamassa

Opiston hyväntekeväisyystapahtumiin osallistumiseen ei tarvita erityisiä tietoja ja taitoja – halu auttaa ja mahdollisuus antaa hieman aikaa on aivan riittävästi. Vastalahjaksi saa hyvä mielen!
Näin vakuuttavat myös Henkka, Katja ja Ahmed.

Kymmenkunta innokasta auttajaa osallistui pohjoisen alueopiston Päivä hyväntekeväisyydelle -tapahtumaan, jossa ommeltiin Anna ja Toivo -nukkeja Unicefille ja neulottiin peittotilkkuja hyväntekeväisyysjärjestöille.  Tilkut lähetettiin koottaviksi läntiseen alueopistoon, jossa seuraavat Hyväntekeväisyystalkoot kutsutaan kokoon 3. ja 4.5. Näyttelijäntien käsityöluokkaan ompelemaan lastenvaatteita Suomen Punaiselle Ristille.

Ompeluluokissa syntyy paljon tilkkusilppua, jolle aina yritetään löytää kierrätysmahdollisuus. Aikaisemmin sitä toimitettiin tehtaalle, joka teki mm. öljyntorjuntahuopia, mutta kun tehdas ei enää pystynyt vastaanottamaan silppuamme, jouduimme keksimään uusia tapoja. Nyt ompelemme lahjoituskankaista tyynypusseja, jotka täytämme silpulla ja toimitamme tyynyt kodittomille kissoille makuualustoiksi.

3 Kommenttia

Jätä kommentti