Kesäpiha kuntoon

Pidin juuri kevätkranssikurssilaisille kurssi-infoillan ja yhdessä pähkäilimme, mistä he saavat kerättyä materiaaleja, kun maata peittää paksu lumikerros eikä edes pajunkissoja löydy vielä. Kevät tulee hitaasti tänä vuonna, mutta yhtä varmasti kuin muinakin vuosina!Samoin ovat täyttyneet työväenopiston kevään mosaiikki- ja betonikurssit.  Vielä on muutama paikka vapaana ja ainahan kannattaa mennä jonotuslistalle.

Mosaiikkikursseilla päällystämme kierrätysmateriaaleilla pöytiä, penkkejä, ruukkuja tai tarjottimia. On joku ahkera veneilijä päällystänyt moottorinkannenkin mosaiikilla ja peittänyt sivut vanhoin merikartoin decoupage-tekniikalla.

Betonikurssilla kurssilaisten mielikuvitus varsinaisesti puhkeaa kukkaan ja työt ovat toinen toistaan mielikuvituksellisempia. Suosituimpia ovat raparperinlehtilaatat tai-linnunjuoma-altaat. Parin illan aikana ehtii tehdä vain pienehköjä ”maistiaisia” tekniikasta, mutta pitkin kesää kurssin jälkeen olen saanut kuvia ja muuta sähköpostia. Innokkaimmat ovat valaneet monta säkkiä (a´25 kg) pienille rivitalopihoilleen laatoiksi, ruukuiksi ja koristeiksi.

Riitta Larne

0 Kommenttia

Jätä kommentti