Laatupalkittua käsityönopetusta

Työväenopiston käsityönopetus sai tammikuussa 2009 opetusministeriön laatupalkinnon.

Opetushallituksen kansalais- ja työväenopistoille organisoiman kilpailun erityisteemana oli taitoaineet aikuisopetuksessa. Opisto palkittiin toiminnan laadun pitkäjänteisestä kehittämisestä sekä työstä vapaan sivistystyön edistämiseksi.

Alueopistoissa, kehittämisyksikössä ja hallinnossa työskentelevät työtoverit ovat jakaneet kanssamme arjen ja tehneet työmme mahdolliseksi. Opiston johto on tukenut tapahtumia, kokeiluja ja hankkeita, joita meillä on riittänyt. Lämpimät kiitoksemme kaikille. Erityiskiitos menee innostuneille ja innostaville opiskelijoille. Palkinto on parantanut kuluvana vuonna edellytyksiä kehittää opetusta edelleen. Myös tämä Opistosta Käsin –blogi on syntynyt laatupalkinnon seurauksena.

Ritva Aalto

0 Kommenttia

Jätä kommentti