Jättinuket Kallion kaduilla 5.10.2014

Ahkerien opiskelijoiden vuoden uurastus huipentuu ensi sunnuntaina 5.10., kun Jättinukkekulkue valtaa Kallion kadut klo 11.30-12.30.

Kulkue lähtee klo 11.30 Porthaninrinteen viereiseltä aukiolta (Ympyrätalon ja Kallion virastotalon välissä) ja päättyy karnevaaliin Brahen kentällä. Kulkue kulkee reittiä: Siltasaarenkatu, Neljäs linja, Porthaninkatu, Fleminginkatu ja Helsinginkatu. Kulkue pysähtyy Porthanin rinteessä, Siltasaarenkadun rinteessä, Karhupuistossa, ”Franzenin aukiolla” Flemarilla ja Roskapankin aukiolla, joissa musiikkiesityksiä ja kulkueperformansseja.

JattinukkekulkueenKARTTA

Brahen kentällä on ohjelmaa klo 12.40 alkaen mm. kuorojen ja tanssiryhmän esitys, haitarimusiikkia, runoja, juhlapuheita ja ”Open mic” eli vapaa sana onnentoivotuksille opiston 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Jos jano yllättää kaiken ohjelman lomassa, tarjolla myös kuumaa mehua.

Tule paikalle katsomaan ja ihastelemaan! Liity mukaan kulkueeseen! Ota omat kalistimet ja kattilankannet mukaan rytmisoittimiksi!

Kulkueen jälkeen klo 14.00 alkaa Opistotalolla kaikille avoin Kansalaisjuhla, jonka juhlapuhujana ja kunniavieraana on presidentti Tarja Halonen. Ohjelmassa myös opiston historiaa, musiikkia, lausuntaa ja tanssia. Opistolaisyhdistys tarjoaa lopuksi kahvit.

Juhlapäivä päättyy yhteislaulujatkoihin Opistotalon Viipurinsalissa klo 16-17.

Tervetuloa sankoin joukoin!

Kirsti Soukka, 3.10.2014

Kerro artikkelista kaverille:

Ei kommentteja

Kirjoita artikkelin ensimmäinen kommentti!

Jätä kommenttisi: